Een echte VLO Cadeau

Vicky LOmmatzsch heeft talent. Dat had ik al lang in het snotje. Op haar creatieve palmares prijkt onder meer het leutige kinderboek „Brave Kinders”. Nu blijkt ze ook nog eens te kunnen tekenen. Heerlijke illustraties, soms pakkend vaak grappig. En altijd BOENK er op.

Hoog tijd om onze krachten te bundelen dus!

Ik vroeg haar om de cadeaubon voor FairyTailors te ontwerpen. De volgende dag zat haar voorstel al in mijn mailbox. En ik zag dat het goed was… Van de eerste keer, meteen, direct helemaal heel erg goed. Eerlijk waar, ik kan er naar blijven kijken. Vicky had de opdracht meer dan perfect begrepen, zat boordevol inspiratie en legde er haar ziel in.
Vicky LOmmatzsch heeft talent.

Met trots (en ontroering) stel ik jullie dus de FairyTailors cadeaubon voor, van de hand van Vicky Lommatzsch. Nu verkrijgbaar ter waarde van 10€, 25€, 50€ en 75€. De cadeaubon kan zowel elektronisch als via de post aangeleverd worden.

De tastbare versie heeft een postkaartformaat en leent zich ook uitstekend tot het opleuken van schouwen, vensterbanken en muren. Bij ons domineert de kaart onze schouw. Misschien doen we er zelfs een kadertje omheen. En telkens ik er voorbij loop bespaar ik mij de moeite om een glimlach te onderdrukken…

Met de FairyTailors cadeaubon doe je dus niet alleen stofjes en mercerie cadeau. Het is een kunstwerk, een VLO van dé Vicky LOmmatzsch. Het ideale geschenk voor onder de kerstboom dus. Of een verjaardag, geboorte, Sinterklaas, Valentijn, … of gewoon zomaar. Immers, every gift is a miracle.

Vicky volgen? Dat kan op www.vickylommatzsch.com en https://www.facebook.com/pages/Vicky-Lommatzsch-Text-Illustrations.