Inkalily

Wat ben ik blij dat ik deze 9 kunstwerken eindelijk met jullie kan delen! Inkalily Fabrics, op en top Spaans. Al doen de tekeningen dat niet meteen vermoeden… De designs werden nochtans allemaal in Spanje ontworpen. Sommigen werden zelfs helemaal met de hand getekend!

Dankzij de digitale printmethode – die ook in Spanje uitgevoerd werd! – profiteren we mee van wel 40 verschillende kleurschakeringen. Anders dan de conventionele druk impliceert digitale printing bovendien respect aan het milieu. Immers, drukinkten worden efficiënt verwerkt met een minimum aan afval.

De stoffen van Inkalily zijn telkens 150 cm breed en hebben een gewicht van 170g/m².
Uiteraard dragen deze juweeltjes het Oeko-Tex label, wat internationale controle op het gebruik van schadelijke stoffen in elke fase van het productieproces garandeert.

Weer een heerlijk merkje dat aan de eisen van ons „positief verhaal” voldoet. Smullen maar!