Kitsch Kitchen

Omdat je met tafelzeil ook heerlijk creatief aan de slag kan, besloten we om Kitsch Kitchen aan ons assortiment toe te voegen. Immers, naast tafelzeil – what’s in a name – kan je er bijvoorbeeld ook schorten, tasjes én jasjes van maken.

En uiteraard viel ons oog niet zomaar op Kitsch Kitchen. Niet alleen hebben ze een verscheidenheid aan kleurrijke designs. Ze noemen zichzelf niet voor niks „the most colourful brand you’ll ever meet”…
Kitsch Kitchen staat bekend voor z’n grote bloemen en kersen in een veelvoud en kleuren. Maar is echter veel meer dan dat! Zo verwennen ze je bijvoorbeeld ook met vintage kindermotieven, polkadots, geometrische figuren en retro imitatiekant.

Veel mensen denken ook onterecht dat Kitsch Kitchen Mexicaans is. Dit merk zag echter het levenslicht in het hoofd en hart van de Nederlandse Ingelies Straatemeier. Het ontstond vanuit haar passie voor verre reizen en enthousiasme voor de kleurrijke producten die onderweg haar pad kruisten.

De verwarring over de Mexicaanse oorsprong heeft echter wel bestaansrecht. Samen met lokale partners heeft Kitsch Kitchen immers een atelier opgezet in Mexico. Ze nemen hun sociale verantwoordelijkheid en zien dus zelf toe op een gezonde en veilige werkomgeving, acceptabele werktijden en bannen kinderarbeid.

Kitsch Kitchen, een merk waar wij blij van worden. Jullie ook?