Soft Cactus

Op 13 mei 2015 klokslag middernacht laten we de nieuwe collectie van Soft Cactus op jullie los. Een heerlijke mix van bloemen, blaadjes en geometrische figuren. FairyTailors selecteerde dit keer een reeks pastelkleurige katoentjes uit de collectie en koos daar ook twee bijpassende effen stofjes bij.

De stoffen van Soft Cactus zijn van 100% gekamde katoen met een zacht en soepel gevoel. Ze hebben een gewicht van 110 g/m² en zijn telkens 145 cm breed.
Soft Cactus werd in België ontworpen en de stoffen dragen als vanzelfsprekend het Oeko-Tex certificaat. Een mooie aanvulling voor onze collectie stoffen met een positief verhaal.

Soft Cactus heeft ook een blog. En de vrouw achter die blog is Naomi. Ze beschrijft zichzelf als één groot contrast. Een citaat:

„Ik hou van orde, maar ben zelf een mega chaoot. Ik hou van kleuren, maar mijn huis is totaal wit geschilderd (op één muur na maar die tellen we even niet mee hé). Ik eet graag lekker, maar heb een hekel aan koken. Ik hou van rust maar zet altijd de radio op. Ik hou van stoer en van romantisch. Ik hou van oud maar ook van nieuw. Ik vind klassiek ‘de max’, maar kan modern goed smaken. Ik koester het verleden en kijk reikhalzend uit naar de toekomst. Ik hou van de zon, maar zit er (bijna) nooit in. Ik ben ontzettend nonchalant, maar ook een perfectioniste (ik weet het, rare combinatie). Ik hou van proper maar poets niet graag. Ik hou van het strand, maar niet van zand… Ja, ja, ik kan nog uren doorgaan maar daar hebben we geen van beiden iets aan. Je hebt het punt begrepen..
Misschien nog ééntje? Ik durf al eens mijn stekels opzetten… maar ben eigenlijk echt een softie..”

Voila. Soft Cactus, nu snappen jullie het plaatje!