Atelier Brunette – The love story

Atelier Brunette, een merk dat al lang op mijn verlanglijstje stond en perfect in ons concept van ‘stoffen met een positief verhaal’ past.

Annabelle Kumar is het gezicht en de drijvende kracht achter dit Franse stoffenmerk. Samen met getalenteerde illustratoren en stylisten als Fifi Mandirac en Mini Labo bouwt ze sinds 2013 aan haar droom. Manlief is Indiër, waardoor de productie in Indië een evidentie werd. Ze werken lokaal en nauw samen met vrienden, waardoor het hele productieproces van design in Frankrijk over productie in India tot verkoop in Annakabazaar in Parijs als het ware een familieverhaal is.

Of zoals Annabelle het zelf zo mooi verwoordt in de taal van de liefde:

“Rêvés en France et confectionnés en Inde, pays cher à mon coeur, les tissus d’Atelier Brunette vous transportent dans un univers unique et pétillant.”