WINKEL in TERVUREN

Voortaan ben je in de Klarastraat 4 in hartje Tervuren (België) aan het juiste adres voor kwalitatieve stoffen en fournituren, creatieve workshops en originele geschenken.

Openingsuren:

Woensdag – Donderdag – Vrijdag: 10u. – 18u.
Zaterdag: 10u. – 14u.

Bereikbaarheid:

Onze winkel is vlot toegankelijk te voet, met de fiets, met de wagen en met het openbaar vervoer.

In een straal van 150m stoppen de volgende bussen van De Lijn: 315, 317, 556, 830. Tram 44 (Montgomery BXL – Tervuren Station) stopt op 650m van de winkel aan de halte Oppemstraat.

Parkeren kan tegenover onze winkel, op de Markt en in de omliggende straten. Je parkeert een half uur gratis (met ticket), betaalt 0,50€ per schijf van 30 minuten tijdens het eerste uur en 1€ per schijf van 30 minuten tijdens het volgende uur. In de ondergrondse parking aan de Markt betaal je na het eerste gratis kwartier 0,60€ per schijf van 30 minuten, met een maximum van 4€ per dag.

Schermafbeelding 2018-02-06 om 22.19.23

Jouw product in onze winkel?

FairyTailors zet niet alleen stoffen in de kijker. Ook wie geen tijd heeft om zelf aan de slag te gaan, komt niet van een kale reis thuis. Tijd voor FairyTailors & Friends dus: stel jezelf en je product voor en wie weet prijkt het binnenkort in onze winkel.

Creatieve workshops

FairyTailors is steeds op zoek naar activiteiten om creatieve hongers te stillen. Denk gerust out of the box. Ken je of ben je een gedreven creatief docent? Stuur ons jouw voorstel, dan zien we samen of jouw workshop in ons concept past.