WINKEL in TERVUREN

In de Klarastraat 4 in hartje Tervuren (België) ben je aan het juiste adres voor kwalitatieve stoffen en fournituren, creatieve workshops en originele geschenken.

***

Op DINSDAG 19 oktober is de winkel uitzonderlijk GESLOTEN. 

Op ZATERDAG 23 oktober is de winkel EXTRA OPEN tot 17u.

***

Wanneer?

  • DINSDAG * DONDERDAG * VRIJDAG van 10u tot 18u
  • WOENSDAG * ZATERDAG van 10u tot 14u

Hoe?

  • Max. 3 klanten tegelijk
  • Ontsmet je handen aan de ingang
  • Afstand houden. Ook buiten als je niet meteen binnen mag.

Graag wil ik onze webshop WWW.FAIRYTAILORS.BE blijven aanmoedigen. De stock wordt er dagelijks gevoed met nieuwe stoffen en fournituren. Afhalen kan dus tijdens de openingsuren en gratis verzending geldt vanaf 75€.

Vragen zijn welkom via e-mail op info@fairytailors.be. Deze worden in volgorde verwerkt. Reacties op telefoon, Whatsapp, Facebook, instagram, … probeer ik op te volgen, maar kan ik niet beloven.

Alvast bedankt voor jullie begrip voor deze manier van werken. Let’s do this (again)³!

Liefs,

Lieselot

PS: Wij verkopen geen afgewerkte mondmaskers. Wel de materialen om zelf aan de slag te gaan.

PPS: Blijven jullie naaien? Waarom niet in je sjiekste creatie naar de supermarkt? De natuur in met je warmste wintermantel? Of goed veel kleur steken in je homewear? En als je daar vrolijk van wordt, dan naai je nu toch lekker de foutste sweater? Geen kat die je tot de orde roept. Stuur jullie foto’s door (info@fairytailors.be), of tags ze met #wearefairytailors, zodat we elkaar blijven inspireren.

29186810_1972168976190238_7829260031060357190_n

Bereikbaarheid:

Onze winkel is vlot toegankelijk te voet, met de fiets, met de wagen en met het openbaar vervoer.

In een straal van 150m stoppen de volgende bussen van De Lijn: 315, 317, 556, 830. Tram 44 (Montgomery BXL – Tervuren Station) stopt op 650m van de winkel aan de halte Oppemstraat.

Parkeren kan tegenover onze winkel, op de Markt en in de omliggende straten. Je parkeert een half uur gratis (met ticket), betaalt 0,50€ per schijf van 30 minuten tijdens het eerste uur en 1€ per schijf van 30 minuten tijdens het volgende uur. In de ondergrondse parking aan de Markt betaal je na het eerste gratis kwartier 0,60€ per schijf van 30 minuten, met een maximum van 4€ per dag.

Schermafbeelding 2018-02-06 om 22.19.23

Vrij Naaien bij FairyTailors

(niet mogelijk door Covid – onze naaimachines zijn wel te huur, stuur ons een mail op info@fairytailors.be voor meer info)

Geen zwart gat: FairyTailors stelt naaimachines én overlockmachines ter beschikking in onze workshopruimte.

Voor 2€ per uur geniet je tijdens onze openingsuren van:

– het gebruik van een Brother naaimachine en/of Brother overlockmachine, inclusief juiste naald en garen in een aantal standaardkleuren. Andere kleuren kan je zelf kiezen en aankopen in onze winkel.
– het gebruik van het strijkijzer.

Zin om vaker te komen? Kies dan voor een 10-beurtenkaart, dan krijg je je 11de uur gratis. Zeker zijn van een plaatsje? Reserveer dan een machine.

PS: Doel is om zelfstandig aan de slag te gaan, geen les dus :-)

Jouw product in onze winkel?

FairyTailors zet niet alleen stoffen in de kijker. Ook wie geen tijd heeft om zelf aan de slag te gaan, komt niet van een kale reis thuis. Tijd voor FairyTailors & Friends dus: stel jezelf en je product voor en wie weet prijkt het binnenkort in onze winkel.

Creatieve workshops

FairyTailors is steeds op zoek naar activiteiten om creatieve hongers te stillen. Denk gerust out of the box. Ken je of ben je een gedreven creatief docent? Stuur ons jouw voorstel, dan zien we samen of jouw workshop in ons concept past.